MAGDALENA BERGER

Allmänt / Permalink / 0

Kära läsare. Under lång tid har jag grunnat, tänkt och vägt fram och tillbaka. Å ena sidan har jag angelägen om att satsa på Bryt upp, bryt upp... men då formen kräver en hel del av mig i både tid och engagemang är det ganska svårt att förena med heltidsjobb. "Bloggen ska i första hand ge mig själv något", har jag alltid sagt men hur jag än bär mig åt så blir det ett av alla de göromål som står på min Att göra-lista vilket inte känns som det ska göra enligt mig. Därför har tanken på att våga släppa taget om den grott och utvecklats under en tid. Jag älskar att skriva men frågan är om det ska ske i denna form.

Jag kommer inte att släppa Brytupp.se. Jag kommer att uppdatera bloggen och jag kommer att fortsätta skriva för min egen personliga del. Men såhär i kombination med heltidsjobb har jag bestämt mig för att pröva på att förnya mitt bloggskrivande och skriva i en mer professionell form, kopplat till mitt arbete och yrkesområde. Jobb-bloggen kommer också till viss del att vara personlig, inläggen kommer att vara lite kortare vilket gör att jag kan uppdatera bloggen oftare. Jag hoppas verkligen att ni kommer att följa min nya blogg antingen direkt från bloggen eller via bloglovin'.

Bryt upp, bryt upp lever alltså vidare och du kan när som helst läsa gamla inlägg. Bloggen har nu kommit upp i 871 inlägg, inklusive detta. Mer än nog för en bok. Så det är bara att börja beta av gamla inlägg om du fäst dig vid Bryt upp. Kanske vill jag en dag försöka få ihop dem till en bok? Kanske vill jag en dag skriva en helt ny bok. Men undr tiden börjar ett nytt kapitel i mitt liv där jag förenar bloggandet med det jobb jag har och väljer att skriva om de tankar och reflektioner jag har i jobbet. Kanske jobbar du med något helt annat men upptänker att det jag skriver om ändå berör dig på något sätt. Och glöm inte att kommentera på den nya bloggen.

Bryt upp, bryt upp! Kramar från Magdalena Berger, www.magdalenabergerse.wordpress.com

Byr upp, bryt upp... lever vidare.
 
 
 
 
 
Till top