Lär dig och låt dig inspireras av dina barn

Tick tack 
Det är morgon och klockan är en timme mer än vad den var igår vid den här tiden. Det är stilla, bara köksklockans tickande hörs: tick tack tick tack... Som en gammaldags klocka tickar den tryggt i tystnaden. Jag behöver ticka på jag med, men jag vill samtidigt inte väcka min dotter som ligger och sover, hon har jobbat hårt de senaste dagarna. Hon har jobbat hårt de senaste veckorna, som alla mina tre barn. De jobbar ständig, vardag som helgdag, dag som kväll. Igår fick jag arbeta tillsammans med henne och vara delaktig i hennes kreativa processer, det är då jag lever upp som mest. Att både få vara med sitt barn och fungera som en inspirationskälla som har något att ge, det gör mig lyrisk och full av kärlek. Jag fungerar som coach eller bollplank och kastar ur mig förslag och idéer, hon ratar eller anammar och slutligen får hon korn på något hon vill utveckla.
 
Stolt 
Jag är så stolt över henne och hennes kreativa förmåga och enastående målfokusering. Jag är stolt över alla mina tre barn som är kreativa och målfokuserade, de är alla en förebild för mig när jag nu vågar bryta upp och ta fram min skapandekraft på allvar. Varje gång jag träffar dem blir jag inte bara glad som mamma och fylld av kärlek, jag blir inspirerad. De ger mig sån kreativ kraft, de stöttar mig och tror på mig och min nya inriktning i livet. Vi har så roligt tillsammans och jag älskar dem så.
 
Bryt upp, bryt upp och lyft fram dina mål och drömmar i ljuset. Kanske ska även du se dina barn som förebilder och inspirationskällor om du inte redan gör det. Låt dem lära dig sina kunskaper om livet och låt dig inspireras av deras ungdomliga kraft och kreativitet. 
 
 
 
 
Var inte rädd för att ta dig längst upp i lyftkranen för att vidga dina vyer

Kommentera här: