Vardag i processen

Ett fint gäng 
Det är sen kväll och jag är på väg hem. Sent och sent? För mig är det hur som helst läggdags. Vi har varit ute och firat en arbetskamrat som fyllde jämt. Vi är bra på AW på mitt jobb och lyckas ofta hitta anledningar till att fira. Jag gillar mina arbetskamrater så mycket och jag kommer att sakna vardagen tillsammans med dem i höst. Vi kommer att jobba i närheten av varandra och kunna äta lunch tillsammans men det blir inte riktigt som nu. Istället får jag nya eller rättare sagt fler arbetskamrater att samarbeta med. Jag är så tacksam att jag har dem alla.
 
Händer mycket 
Det händer mycket i livet just nu. Det är fullt upp med det mesta och jag försöker bara hålla mig kvar och inte ramla av i farten. Min köksateljé är rörigare än någonsin och jag finner inte tid till att plocka och städa. Varje ledig stund måste gå till studier. Jag tror jag börjar förstå varför konstnärer är bohemer, de finner helt enkelt inte tid till att hålla ordning, all tid går till konsten. Jag är ingen bohem - ingen konstnär heller för den delen - och jag gillar att ha rent och fräscht och ordning och reda omkring mig. Men just nu är det inte som jag vill ha det.
 
Betala notan 
Jag är trött nu och vill i säng. Jag väntar på tunnelbanan men den kommer nog snart. En dag till, sen ledigt. I morgon är det Valborgsmässoafton men jag har inga planer. Jag hör inte riktigt till dem som firar valborg så det blir nog träning för min del. I morgon bitti har jag fått tid hos tandläkaren för att fylla igen min tand. Det lossnade en stor bit av den igår och min tunga dras till den där vassa kanten. Sur som jag är tröstade jag mig istället med både mat och drink ute på krogen ikväll. Drink, det händer nästan aldrig. Det var liksom bara för att jävlas med tanden. Ändå vet jag att det är jag som får betala notan, både för tanden, maten och drinken.
 
Bryt upp 
Hoppas du själv har haft en fin dag och kväll och att du är nöjd med ditt liv. Det blir inte så reflekterande inlägg så här mitt i veckan, tråkigt tycker jag. Trots det tycker jag att jag sysslar med en uppbrottsprocess mest hela tiden, men det finns lite vardag i det också. Jag längtar efter att djupdyka i bloggen och kommer att göra det så snart det bara är möjligt. Tack för att du finns kära läsare!
 

 
Mina tobaksblommor växer som ogräs. Fast i år har jag sått vita.
Kommentera inlägget här: